Wanneer?

Twee keer per jaar wordt deze StudentAlpha cursus georganiseerd. De eerstvolgende cursus zal van start gaan op woensdag 13 oktober 2020 om 18:30 uur met de eerste bijeenkomst, waar we na zullen denken over wie Jezus is. De bijeenkomsten vinden vanaf dan elke week plaats op de woensdagavond. De cursus is dan kort voor de zomervakantie afgelopen (voor de tentamenperiode van de TU Delft begint).

Elke cursusavond begint met een maaltijd om 18:30. Rond 20:00 geeft een spreker een praatje over het onderwerp van die avond, waarna er tijd is om in groepjes door te praten. Rond 22:00 gaat de avond over in een borrel en kun je kiezen of je nog verder discussieert, even ontspannen blijft borrelen, of naar huis gaat.

Voor aanvang van de cursus, op woensdag 6 oktober vanaf 20:00, is er een introborrel in de Immanuëlkerk, Schoemakerstraat 1, Delft. Je kunt dan langs komen om te kijken of de cursus iets is voor jou. Mocht je niet kunnen komen op de introborrel, dan is het nog steeds mogelijk om mee te doen aan de cursus. Meldt je dan even aan, klik links om ‘Deelname’ om te zien hoe je je kunt aanmelden.

Kun je niet op de woensdag? Er is ook een StudentAlpha cursus die op dinsdag gehouden wordt door de studentenvereniging Navigators Delft. Er is een interesseborrel op 15 september en de cursus zal beginnen op 6 oktober. Voor meer informatie, mail: alpha@ns-delft.com. Of kijk op de site van NS-Delft.