Wanneer?

Twee keer per jaar wordt deze StudentAlpha cursus georganiseerd. De eerstvolgende cursus zal van start gaan met de eerste bijeenkomst op maandag 25 april 2022 om 18:30 uur, waar we met elkaar kennis zulen maken en na zullen denken over wie Jezus is. De bijeenkomsten vinden vanaf dan elke week plaats op de woensdagavonden. De cursus is kort voor de zomervakantie afgelopen (voor de tentamenperiode van de TU Delft begint).

Elke cursusavond begint met een maaltijd om 18:30. Rond 20:00 geeft een spreker een praatje over het onderwerp van die avond, waarna er tijd is om in groepjes door te praten. Rond 22:00 gaat de avond over in een borrel en kun je kiezen of je nog verder discussieert, even ontspannen blijft borrelen, of naar huis gaat.

Voor aanvang van de cursus, op woensdag 20 april vanaf 20:00, is er een introborrel in Confide, Oude Delft 9, Delft. Je kunt dan langskomen om te kijken of de cursus iets voor jou is. Mocht je niet kunnen komen op de introborrel, dan is het nog steeds mogelijk om mee te doen aan de cursus! Meld je dan even aan, klik links op ‘Deelname’ om te zien hoe je je kunt aanmelden.